Telefoon Hellevoetsluis 0181 - 333 535Ridderkerk 0180 - 820 223

van Gastel en Bal

Ondernemingsrecht

Als ondernemer heeft u dagelijks te maken met een verscheidenheid aan wettelijke bepalingen en "algemene spelregels". Denkt u daarbij aan zakelijke beslissingen, zoals het starten van een bedrijf, het kopen of verkopen van een bedrijf, samenwerken, uitbreiden, nieuwe activiteiten ontplooien of staken, investeren of het opzetten van een nieuwe structuur. Maar ook bij de uitoefening van uw onderneming kan juridische bijstand noodzakelijk zijn, bijvoorbeeld in de arbeidsrechtelijke sfeer of bij het opstellen van contracten of geschillen over de nakoming daarvan.

Dat alles vereist een helder en solide advies, de vaardigheid om te onderhandelen en waar nodig een daadkrachtig optreden bijvoorbeeld in de vorm van een kort geding of een conservatoire maatregel als beslag. Van Gastel en Bal Advocaten is in staat om u als ondernemer op een breed scala aan onderwerpen van gedegen advies en bijstand te voorzien. Daarbij kan Van Gastel en Bal Advocaten leunen op een breed netwerk van merkenrechtspecialisten, notarissen, financieel adviseurs, fiscalisten, etc. Vermeldenswaardig in dit verband is dat Van Gastel en Bal Advocaten u als ondernemer ook in grensoverschrijdende zaken (Duitsland) kan assisteren. Van Gastel en Bal Advocaten werkt daartoe samen met het Duitse Distel, Beroll Krahn und Partner Rechtsanwälte.
Bovendien heeft Michiel van Gastel van het kantoor in 2007/2008 deelgenomen aan de Praktijkleergang Ondernemingsrecht van De Juridische Academie.

Indien er bij u juridische vragen spelen die u eens aan een advocaat wenst voor te leggen, dan wordt u hierbij uitgenodigd contact op te nemen voor een eerste vrijblijvende telefonische kennismaking.