Telefoon Hellevoetsluis 0181 - 333 535Ridderkerk 0180 - 820 223

van Gastel en Bal

Harmen van der Wilt

Harmen van der Wilt studeerde Nederlands recht aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. In 2008 voltooide hij de afstudeerrichting privaatrecht. Daarnaast studeerde hij in 2009 af in het strafrecht. Tijdens zijn studie liep hij stage bij het ministerie van Buitenlandse Zaken en bij een groot advocatenkantoor. Verder werkte hij tijdens zijn studie als juridisch medewerker bij diverse middelgrote advocatenkantoren.

In 2009 begon Harmen zijn loopbaan als advocaat bij een klein kantoor met een algemene praktijk, waar hij zowel in het privaatrecht als in het strafrecht veel proces- en zittingservaring heeft opgedaan. Na verloop van tijd is hij zich meer gaan richten op de uitoefening van de civiele praktijk.

In januari 2011 heeft hij zijn carrière voortgezet bij een middelgroot advocatenkantoor in Rotterdam, waar hij zich in een gemengde advies- en procespraktijk steeds meer heeft toegelegd op het arbeidsrecht, het ondernemingsrecht en het contractenrecht. In dat kader is hij dan ook lid van de Vereniging Jonge Arbeidsrecht Advocaten (VJAA).

Sinds januari 2014 is Harmen in dienst bij Van Gastel & Bal Advocaten, waar hij met name vanuit de vestiging Ridderkerk zowel MKB-ondernemingen als particulieren bedient. De werkwijze van Harmen kenmerkt zich door een persoonlijke benadering, waarbij hij niet alleen belangstelling en intensieve betrokkenheid toont voor de specifieke zaak, maar ook voor de rechtzoekende. Heldere communicatie, bereikbaarheid en punctualiteit staan in de belangenbehartiging van cliënten bij hem voorop. Daarnaast kunnen cliënten van hem een grote mate van gedrevenheid verwachten: gedreven door het belang ván de cliënt en gedreven in het bereiken van praktische en gedegen oplossingen vóór de cliënt.  

Naast het arbeidsrecht, het contractenrecht en het ondernemingsrecht behandelt Harmen incasso's en heeft hij veel ervaring en expertise op het gebied van civiele fraudezaken, in het bijzonder kwesties met betrekking tot “acquisitiefraude” (zoals telefonische advertentiefraude en spookfacturen).

Neem gerust eens vrijblijvend telefonisch contact op met Harmen indien bij u een bepaald vraagstuk leeft.