Telefoon Hellevoetsluis 0181 - 333 535Ridderkerk 0180 - 820 223

van Gastel en Bal

Michiel van Gastel

In de loop der jaren heb ik ervaren dat genieten van je werk heel belangrijk is. En van je werk geniet je als je een cliënt goed met raad en daad terzijde hebt kunnen staan.

Mijn werkervaring heb ik opgedaan in verschillende functies. Tijdens mijn studie ben ik actief geweest in de studentenwereld en in het laatste jaar kennis kunnen maken met de advocatuur door middel van een student-stage bij een kantoor in Arnhem, heb ik daarna mijn driejarige praktijk-opleiding tot advocaat gevolgd in Tilburg. Na het afronden van deze opleiding ben ik vanaf 1990 eerst als advocaat-medewerker werkzaam geweest binnen het arrondissement Rotterdam en doorgegroeid tot senior-medewerker. Sedert oktober 2000 heb ik samen met mijn kantoorgenoot Brian Bal een eigen kantoor gevestigd.

Ik heb gemerkt dat voor het leveren van de kwaliteit die mij voor ogen staat, en voor een slagvaardige aanpak, een eigen kantoor het beste is. Dan kun je de organisatie die nodig is om de beoogde kwaliteit te leveren zo vorm geven als je zelf denkt dat het beste en het meest professioneel is. Kenmerken zijn voor mij een "platte" organisatie met korte lijnen en een ter zake kundig en betrokken secretariaat, waardoor indien nodig snel en adequaat op de wensen van de cliënt kan worden gereageerd.

Het leveren van de gewenste kwaliteit is natuurlijk niet goed mogelijk zonder de ondersteuning van de thuisbasis. Met een echtgenote, die ook haar eigen onderneming heeft, en vier kinderen is het combineren van carrière en zorg voor de kinderen een aandachtspunt. Gelukkig weten we dat goed te regelen, mede doordat kantoor dicht bij huis is en we altijd bereikbaar zijn. Hoe de toekomst er uit ziet? Niemand die het weet natuurlijk, maar een verdere uitbouw van het kantoor op termijn zit er gezien de huidige gang van zaken zeker in.