Telefoon Hellevoetsluis 0181 - 333 535Ridderkerk 0180 - 820 223

van Gastel en Bal

Nieuws


Dag van de Scheiding - 11 september 2020

3 september 2020

Sinds 2010 wordt de Dag van de Scheiding ieder jaar georganiseerd. Initiatiefnemer voor de jaarlijkse Dag van de Scheiding is de vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsbemiddelaars (vFAS). De vFAS wil rond deze dag landelijk aandacht vragen voor de noodzaak van deskundige begeleiding van scheidingen. Doel is het verbeteren van het proces rondom een echtscheiding, zodat (ex-)partners zorgvuldig en respectvol uit elkaar gaan. Niet voor niets is het motto van de vFAS: 'scheiden doe je samen'.

Op de Dag van de Scheiding (vrijdag 11 september a.s.) opent Van Gastel en Bal Advocaten zowel in Hellevoetsluis als in Ridderkerk haar deuren. Van 09.00 tot 21.00 uur staan de familierechtadvocaten van Van Gastel en Bal Advocaten voor u klaar om vrijblijvend al uw scheidingsvragen te beantwoorden. Daarbij kunt u antwoord krijgen op vragen als: “Op welke manieren kunnen wij scheiden? Hoe vertellen we het de kinderen? Hoe delen we de zorg voor de kinderen? Waar heeft mijn ex recht op? Kan ik in ons huis blijven wonen? Hoe zit het met mijn huwelijksvoorwaarden? Moet ik ook mijn eigen bedrijf verdelen?”. Ook wanneer u reeds gescheiden bent en vragen heeft over uw wijzigingsmogelijkheden, kunt u die dag bij Van Gastel en Bal Advocaten terecht voor een vrijblijvend eerste advies. Kortom, een dag die u niet mag missen!

U kunt met een van de echtscheidingsadvocaten uit het familierechtteam kosteloos kennis maken in een persoonlijke (en corona-proof) bespreking van ongeveer een half uur (waarbij niet nauw wordt gekeken), uiteraard wel op afspraak tussen 9.00 uur en 21.00 uur. Indien net als andere jaren het aantal geïnteresseerden veel groter is dan op de Dag van de Scheiding kan worden behandeld of mocht u die dag zelf verhinderd zijn, dan zijn er alternatieven. Ook is het mogelijk om telefonisch contact met een van de familierechtadvocaten te hebben (zonder afspraak). Wilt u meer weten? Bel naar 0181 - 333 535 of 0180 - 820 223. Daarnaast biedt de vFAS de mogelijkheid van een “live chat”. Via het platform Verder-Online.nl wordt op 11 september een chatsessie georganiseerd.  Tussen 09.00 en 17.00 uur zal een team van vFAS-leden klaar zitten om vragen via de chat te beantwoorden.< naar het nieuws overzicht