Telefoon Hellevoetsluis 0181 - 333 535Ridderkerk 0180 - 820 223

van Gastel en Bal

Linda Houkes

Tijdens haar studie Nederlands Recht aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam kwam Linda via een studentstage bij een middelgroot advocatenkantoor voor het eerst in aanraking met de advocatuur.

Na het afronden van haar Master Privaatrecht in december 2006 besloot zij eerst wat werkervaring op te doen als juriste bij een gerechtsdeurwaarderskantoor in Rotterdam. Zij hield zich bezig met alle voorkomende juridische zaken en heeft ook zelfstandig procedures voor de kantonrechter gevoerd.

Na verloop van tijd heeft Linda besloten om definitief te kiezen voor de advocatuur en is zij vanaf 1 januari 2009 bij Van Gastel en Bal Advocaten in dienst getreden. In augustus 2009 is zij beëdigd als advocaat. In de loop van de jaren is Linda zich steeds meer gaan specialiseren in het familierecht. Zij is thans dan ook werkzaam in de familiepraktijk op onze vestiging in Hellevoetsluis.

Linda Houkes heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:

- Personen- en familierecht
- Erfrecht 

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.