Telefoon Hellevoetsluis 0181 - 333 535Ridderkerk 0180 - 820 223

van Gastel en Bal

Nieuws


Vacature advocaat

27 december 2016

 

 

 

ADVOCAAT GEZOCHT

 

 

Van Gastel en Bal Advocaten is een betrokken en laagdrempelig advocatenkantoor, dat zich onderscheidt door vooral een professionele doch ook persoonlijke benadering. Het kantoor bestaat sinds 2000 en heeft een vestiging in Hellevoetsluis en een tweede vestiging in Ridderkerk. Het gehele team bestaat uit 15 medewerkers, waaronder advocaten, juridisch medewerkers en secretarieel personeel.

 

Gelet op de aanhoudende groei van zaken zijn wij op zoek naar:

 

 

een beginnend medewerker ondernemingsrecht / insolventierecht

 

 

We zijn op zoek naar enthousiaste kandidaten die een passie voor het vak hebben, over gedegen vakkennis beschikken, commercieel ingesteld zijn en in staat zijn om zelfstandig hun eigen praktijk uit te bouwen.

 

Binnen ons kantoor heerst een prettige en informele sfeer. Samenwerking en werken in teamverband is bij ons geen loze letter. Binnen deze open cultuur zijn wij in staat om onze cliënten op een persoonlijke wijze hoge kwaliteit te bieden waarbij de belangen van de cliënten voorop staan.

 

Neemt u voor informatie contact op met Jan-Maarten de Koning op telefoonnummer 0181 - 333 535 of per e-mail dekoning@vangastel-bal.nl.

 

Het spreekt voor zich dat alle contacten en/of sollicitaties vertrouwelijk zullen worden behandeld.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

< naar het nieuws overzicht