Telefoon Hellevoetsluis 0181 - 333 535Ridderkerk 0180 - 820 223

van Gastel en Bal

Nieuws


Advocaat gezocht

26 maart 2018

                              20130124 VGB logo_1 


Van Gastel en Bal Advocaten is een betrokken en laagdrempelig advocatenkantoor, dat zich onderscheidt door een professionele doch ook persoonlijke benadering. Het kantoor bestaat sinds 2000 en heeft een vestiging in Hellevoetsluis en een tweede vestiging in Ridderkerk. Het gehele team bestaat uit 17 medewerkers, waaronder advocaten, juridisch medewerkers en secretarieel personeel. 

Gelet op de aanhoudende groei van zaken zijn wij op zoek naar:   

een beginnend medewerker familierecht  

We zijn op zoek naar een enthousiaste collega die passie voor het vak heeft, over gedegen vakkennis beschikt en in het bezit is van een specialisatie-opleiding (vFAS specialist), dan wel bereid is naar deze specialisatie toe te werken. De kandidaat die wij zoeken is verder commercieel ingesteld en in staat om zelfstandig zijn of haar eigen praktijk op te bouwen.  

Binnen ons kantoor heerst een prettige en informele sfeer. Samenwerking en werken in teamverband is bij ons geen loze letter. Binnen deze open cultuur zijn wij in staat om onze cliënten op een persoonlijke wijze hoge kwaliteit te bieden, waarbij de belangen van de cliënten voorop staan. 

Neemt u voor informatie contact op met Brian Bal op telefoonnummer 0181 - 333 535 of per e-mail bal@vangastel-bal.nl.      

Het spreekt voor zich dat alle contacten en/of sollicitaties vertrouwelijk zullen worden behandeld.  

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.  

< naar het nieuws overzicht